//]]>

Burger Bakar

October 12, 2012

salam..jumaat

mood nak menulis dah datang...hehe
nak kongsi entry ynang agak nak basi dah pun..
tapi masih segar dalam ingatan..
masa berkesampatan berjalan-jalan di KL
dapat la merasa Burger Bakar 1Kg
macam yang saya ceritakan dalam entry perjalananKU


memang sangat besar dah cukup untuk
kitaorang makan bersama 6 orang..(org dewasa aje tau)
kalau makan sorang2 gerenti tak habis....
memang pernah terniat nak merasa burger bakar 1KG nie..
tak sangka pula ada yang sudi bawa kami ke sana
dalam merangkak-rangkak jumpa juga la
Gerai ReSEPI YB dengan bantuan GPS papaGo!(go..go..chaiyokkkk...yeahhh!)

Yazid Burger (Burger YB) terletak di shah alam
betul betul belakang Unisel Shah Alam
dalam  foodcourt jer
(RESEPI YB, LOT 4,MEDAN SELERA ANJUNG SEKSYEN 7),
korang mesti tau punya
sebab salah satu restoran kat foodcourt ni
pernah masuk Jalan Jalan Cari Makan satu masa dahulu...
dan saya sendiri pun pernah cari info pasal burger 1KG nie..
sbb pernah masuk TV..
sebabnya ReSEPi YB pernah buat pertandingan
makan burger 1KG dalam masa yang telah mereka tetapkan..
memang mendapat sambutan..
cuba tgk...........



 menu yang mereka sediakan


dalam menu nie ofcozz la kitaorang ambik yang 1KG
sebab nak makan 6 orang
1kG RM40..
kitaorang kasi extra Money RM10 untuk dia Tambah cheeesss....
memang banyakk gilerr cheesss yang kitaorang dapatt..
terliurrrrrr........





 sila potong sendiri ikut kesesuaian perut masing-masing...hehehe
( yang baju hijau tu myHubby yang sangat teruja...cuba tgkkk dia...hehehe)



burger memang sedappp...xsabar nak makan..
tgk la rakyat-rakyat yang ramai nie......
nak ngappppp...ngapppp..BURGER 1KG..


nie rupa Gerai resepiyazidburger
foodcourt style aje...(ruang makan sempit sikit..mungkin sebab ramai orang..)


last but not lease......hahaha.
Model CLINIQUE...
oppppssssssss...jangan marah..bergambar kejap di Suria KLCC before makan
BurGEr 1 Kg..(harap maklum yer disini xda my baby boo..sebab xdapat bawa dia g KL aritue)


lepas aje makan burger 1kg tue kitaorang teruskan perjalanan ke I-CITY. dah xjauh mana...dekat aje..so, klu rasa nak ke i-city nanti singgah untuk merasa BurGer YB yer kawan-kawan..hehe (mcm dok promote plak..tp mmg terbaekkkk okay)

nota: apa pendapat korang yang pernah merasainya?sedapp tak??










You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. ika penah nampak tp tak penah try lg.hihihi

    ReplyDelete
  2. tak pernah rasa.....
    er sedap ar lagu kat cni...

    ReplyDelete
  3. pergh.. bercahaya je burger tuh... hehehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^