//]]>

PerjaLananKu

October 03, 2012

selamat pagi...

Baru berkesempatan nak update cerita last week. alhamdullillah perjalanan untuk temuduga berjalan lancar.Memang ramai yang menjadi calon.harap-harap peluang untuk saya isi kekosongan tersebut masih ada. 2 hari yang agak memenatkan..sarat dengan kerinduan juga sebab tak dapat bawa kaisara bersama. sebab saya & en.hubby pergi ke sana naik bas aje. itu pun drop dlu di ipoh..then sambung perjalanan dengan kakak ipar saya menaiki kereta dia..

Dari ipoh kami bertolak awal pukul 6 pagi..ofcozz la kena bangun lebihh awal dari tu..fuhh..mmg teramat la malas..time tu baru tido 4jam..mmg xcukup la kan..kugagahkan juga diri..2jam perjalanan sampai juga ke tempat yang di tuju.berbekalkan GPS.Memang ngam2 la sampai tempat yang dituju..1jam selepas tu sesi temuduga pun bermula..Nasib baik lagi sebab saya kena sesi yang ketiga..awal2 pagi..xla rasa letihh sangat..lebih kurang 10.30pagi semuanya selesai...lega rasa

Dah alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan..hihihi. teruskan perjalanan dengan berjalan-jalan seharian di KL..kebetulan pulak ada sedara kak ipar yang tinggal disana jadi pemandu pelancong..mmg berjalan sakann la..rasa rugi plak xbawa kaisara.tapi kalau nak bawa pun kaisara mmg xsihat..lagi bertambah kesian dekat dia..di kl sempat la pergi masjid india, grab 2 3 helai tudung..then pergi sogo, naik LRT pergi KLCC sebelah malamnya kitaorang pergi I-CITy.

sebelum sampai situ singgah makan Burger yazid dekat seksyen 7 xsilap saya..makan burger bakar 1KG...hehehe...pergghhh..mmg sedappp..cukupp untuk 6 orang makan 1 kg burger tuu..mmg perjalanan yang memenatkan tapi BEST TErbaekkkk...pukul 2.30 pagi kami sampai di rumah (ipoh)..then bangun pagi pukul 7 pagi untuk balik alor setar...tiket  bas dah ambik awal2 pukul 9 pagi..sebab tak sanggup nak tinggal kaisara lama-lama. sampai jer alor setar..terus balik perlis ambik kaisara...memang rinduuuu sangat dekat dia...


nota: sambungan di next entry nanti yer..penat menaip plak...hehehe








You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. mudah2an ada rezeki untuk kaisara(rezeki anak)..
    temuduga kt na?

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^