//]]>

headache

October 03, 2012

salam..

my dear bloggg!
i'm not happy...today..
headache still on...

masih berduka lara..
jiwa yang kurang stabil..
dan otak yang ligat berputar...
be strong!
jauhkan la segala perasaan yg tidak enakkk...
nk fikir yg positive aje..
tekanan darah rendah jadi lagi ker???
confiuss...
banyak memikir kot!ohh...tidakkk..
nak sihatttttttt aje...

rasa macam nak makan ubat
yang boleh menghilangkan rasa sakit nie...ada ker??hehe
bagi sikit..plzzzzz...


note: hope tomorrow i will okay!i want a happy mode....^_^

You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. nape tu.. stress ke.. bnyakkan rehat ye.. kalau perlu makan ubat keh

    ReplyDelete
  2. bert:thanks..
    duniafana: amin..
    ^_^

    ReplyDelete
  3. jaga2 yer jgn biar melarat pula..mkn la obat;)

    ReplyDelete
  4. "Ya Allah, kurangkanlah kesakitan kawanku ini agar dapat berbakti sebagai khalifah-Mu.. Ku pohon agar dia diberi kesihatan yang baik.. Amin.."

    ReplyDelete
  5. Salam Kenal... Take care.. :)

    www.siezuka.com

    ReplyDelete
  6. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  7. jangan banyak sangat fikir ye.. banyakkan berehat...

    http://www.bicaramakdara.com/

    ReplyDelete
  8. hari ni camana, dah ok lum?...

    jaga diri tau...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..dah semakin okay..rasanya sebab tekanan darah rendah jer..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^