//]]>

DEepaVaLi hOLIdAy

November 14, 2012

SALAM...

mood dalam kerja..
walaupun tajuk entry deepavali holiday...
kenapa???
sebabnya cuti saya sudah habis maaa.....(padan muka saya kan...hehe)
ini lah akibatnya terlalu berjoli semasa awal tahun...huhuhu
nampaknya hujung tahun terpaksa gunakan public holiday or weekend aje
untuk pergi berjalan-jalan..

so, sebelum saya berceloteh
panjang berjela & korang pun malas nak baca...
baik saya kongsikan..
beberapa photo..
semalam semperna cuti umum deepavali...
kalau di entry sini happydeepavali day
saya ada bagi tahu plan nak jenjalan semasa
deepavali day kan...??
entry kali nie saya nak tunjuk kemana saya pergi..
bukan ke thecarnivall sungai petani mahupun Padang Besar tau!
tapi ke sini..................





BUKIT BENDERA

yessss........saya ke pulau pinang............
mmg jauh dari sasaran & plan asal...hahaha
mmg tak terlintas langsung nak ke sana...
my hubby cakap kalau plan mmg ssh nak jadi...

bagun je pagi....then cakap "jom ke bukit bendera"
inilah hasilnya...sampai juga saya ke sana
actually...time pregnant dlu pernah gak mengidam nak ke sana (errkkk...ngidam ke??)
tapi xda rezeki nak naik..
time tu under constraction...di tutup sementara...
so, sampai di kaki bukit bendera aje...
kali nie sampai juga..with my baby boo...(the sweet memory)


nota: esok saya kongsikan lagi beberapa picture semasa kami di sana...mmg best tapi.....(nantikan entry esok ekkk...)macam drama episode plak...hihihi


You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. syoknya gi bercuti. bestkan dapat spend masa dgn family

    ReplyDelete
  2. seronokkan sbb dpt cuti time rsya bgsa lain.. hihi

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^