//]]>

Jenjalan Bukit Bendera

November 16, 2012

salam....

selamat pagi jumaat...
macam yang saya janji kan
nak kongsi kan beberapa picture semasa
cuti deepavali aritu..
di bukit bendera...

baca entry sini dlu  deepavali holiday


jomm cuci mata jap...
sempat snap beberapa pic aje..
tu pun curikk dr enset kak ipar saya je..hehe
enset saya xcanggih pun..
camera plak lupa nak bawa..haha..
padan muka saya!



saya with my baby..sila abaikan pipi yang semakin temban dengan jayanya..hehe





bukit bendera



baru turun train..kaisara menagis dalam train sepanjang menaiki bukit bendera..
nangis-nangis manja jer..sebab train sangat sesak..dia takut orang ramai agaknya...hihihi




kaisara yang sedang menjeling papnya sebab tak dukung dia..hahaha..
jelous la tu...



with my hubby,baby boo and anak2 sedara..
naik bukit bendera bawa budak-budak best la..




kesian my hubby..kena beratur panjang..ramai giler orang..panas plak tu..
tapi bila sampai kat atas sejukk je...ala-ala kat cameron gitu!




kaisara terduduk sambil menunggu papa dapatkan tiket..
alahai kaisara..sabarrrr ekk sayanggggg.....


memang best dan terbaekkk...
mungkin lambat lg untuk kesana pula satu hari nanti..
asalkan dah sampai...
kira okay la kan...
kalau korang pun teringin nak kesana...
time-time cuti sekolah nie..
mmg selalu lah ramai orang..
semasa di atas bukit bendera kitaorang sewa BUGGY jer..
untuk round2 tak larat DEN nak jalan dengan anak-anak kecil nie..
murah je sewa 1 round RM30
lebih kurang 25 minit..

then bawa baby main taman permainan..
kalau korang nak tahu ada OWL MUSIUM juga di atas sana...
kanak-kanak masuk percuma aje..
orang dewasa charge RM10 seorang..
tapi kami tak masuk pun..sebab nak turun awal..
itu pun dekat 2 jam juga beratur sebab terlalu ramai orang...
warghhhhhhhh...macam serik pun ada pegi time public holiday..
ofcozz la ramai orang...hahaha
nasib badan la kan...hehehe
tapi saya okay aje...huhuhu...


nota: ontheway balik haruslah cari kedai jual jerukkk..grabb jeruk peneng banyak banyak...yahoooo...suka-suka...murah giler okay..(nasib baik ada runner pizzahut tolong tunjukkan jalan..thanksss beb!)



You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. comelnya kaisara... seronok dia g jejalan yer :-)

    ReplyDelete
  2. bestnya bercuti dgn bb..happening kan..
    kaisara maksudnya permaisuri kan ?

    ReplyDelete
  3. alolo comeynya kaisara :D
    happening kan jengjalan dgn anak ;D

    kaisara maksudnya permaisuri kan ?

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^