//]]>

aku Yang RedHa

December 13, 2012

assalamualaikummm...

2012 bakal melabuhkan tirainya.tinggal beberapa hari aje lagi..mungkin dah boleh mula countdown tahun baru yang bakal menjelma.ini juga bermakna kerja saya di sini juga bakal tamat.tamat ke??nama pun kontrak kan..begini lah nasib daku.dah hampir 3tahun setengah saya berstatus kontrak.belum rezeki lagi nak dapat tetap.walau apa pun masih mengharapkan berita yang lebih baik seperti tahun-tahun sebelum nie.

saya juga masih mengharapkan result dari interview yang saya hadiri..insyallah kalau ada rezeki untuk kerja tetap.walaupun bertukar jabatan yang lain.tak salah kan mengharapkan sesuatu yang belum pasti tuu??perancangan tahun 2013 kena atur siap-siap..if ada kerja or tak der kerja..hurmmmm

azam 2013 juga kena tulis dan target siap-siap.supaya hidup kita nie ada arah tuju.korang plak macam mana??pastikan azam 2012 terlaksana tau. kalau bukan semua pun ada juga yang berjaya di capai..^_^

nota: rezeki itu Allah SWT yang tentukan..kita hanya mampu merancang dan berusaha selebihnya Tawakal..dan berserah padaNYA.


You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. salam permata biru...

    sabar ya, smoga ditahun baru nnti rezeki dn kjayaan akn ada buat awk.insyaallah..:)

    ReplyDelete
  2. Insyaallah pasti ada rezeki utk awak

    ReplyDelete
  3. Insya-Allah frah. ada rezekinya nnti. Aku doakan hang diserapkan ke jawatan tetap =)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^