//]]>

iStanBul aku DataNg

December 14, 2012

dear blog!

wahh..wahh..kemain lagi saya ekk..
semalam berkesempatan tgk movee
free dekat satu blog nie..
mmg best la bende free kan..hehe
teruja plak saya nak menaip blog..
sebabnya si heroin juga
kaki blog..siap ada komen bagai..hehe
macam tu la kot reaksi kita bila
buat entry & publish..DONE..
suke..suke..suke...




walaupun dah lama keluar..
semalam baru terasa nak tengok..bagai kembali ke zaman cintan cintun
dulu kala...hehe..
komedi..romantik...okay la..!
kalau korang belum tengok lagi..
wajib tgk tau...time tgk tuuu.."tetiba rasa rindu pd myhubby plak..hehehe'

"jangan sia-siakan cinta yang ada didepan mata...dan sibuk mengejar cinta yang sementara..."

nota: saya kasi 4 bintang..tp untuk hero si tomok tu..kena banyak belakon lagi baru lebih mantap lakonannya nanti..belakon dlm drama pun okay..rupa & gaya dah ada..oppsssstttt  ssshhhhhhhhh.....i like betoo & lisa (-_-)

You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. Replies
    1. masuk sini..best,terbaekk
      http://mhomuvee.blogspot.com/

      Delete
  2. sy xtgk pun lg.. tp ramai org ckp best... ni yg nk tgk gak ni.. hihii

    ReplyDelete
  3. salam dr mini segmen klik nuff..done..jom klik nuff sha ya

    ReplyDelete
  4. best2..kak ni pun tgk citer ni kat blog mhomuvee..layan suka ending dia

    ReplyDelete
  5. Best kan citer tu..suke tgk lisa..comel sgt♥

    Dah lame tak dtg sini..eh nak domain free?nieza dh dpt..dot my..ade kat entry nieza 4 5 hari lepas..nak tlg aje..cepat tau sbb terhad sblm 25hb ni
    ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm best jadot my tu..tp cam tak berapa nak fhm stepnya..

      Delete

tinggalkan komen anda di sini ^O^