//]]>

Tukar Domain..

December 28, 2012

salam...

last week ada apply untuk pertukaran domain..
dekat sini CIK INNANIE
dia bagi free aje tau..tp sehingga 25 disember 2012 ( dah tamat pun)

bila ikut tutorial yang diberi..(pening gak la...)
dan akhirnya tak berjaya tukar pun...
so, macam pasrah aje lah..
mungkin sebab saya nie buta it la sikit...hehe
dah orang tolong ajarkan pun tak berjaya juga..
so...,anggap aje macam tak berjaya tukar DOT MY tu

saya sendiri pun xpasti berjaya atau tidak..
sehinggalah pagi tadi dapat email pendaftaran domain..
alhamdulillah bila check setting semuanya ok..
berjaya ditukar...
yeaaahhh...seronok dan teruja la juga..
akhirnya berjaya tukar jadi DOT MY..

korang macam mana??ada tukar tak??
agak-agak korang kalau tak nak pakai domain nie nanti..
leh tukar balik tak ke blogspot??
macam mana ekk??banyak soalan nie...
saya sendiri pun dah pening...hehehe


nota: mood masih keliru dengan domain baru nie???psssttt...link baru saya http://www.permatabiru.my  masukkan dalam bloglist korang tau...!hehe



You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. dah tukar..tentang [ersoalan tu MV pun bingung

    ReplyDelete
  2. MV pun tukar juga kan??takut ada caj tersembunyi...bingung juga...harap2 xde la..hehe

    ReplyDelete
  3. haryati Faizal: mula2 fikir cam tu juga..tp bila dah ada offer tergoda juga nak tukar..hehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^