//]]>

cOoL bLoG

January 10, 2013

salam...

penah dengar cool blog??
tahu x apa itu cool blog??
mesti ramai yang dah tahu kan..
actually selalu juga nampak kedai yang jual cool blog nie..
tp tak pernah nak try pun..
comel aje kan cool blog tu..
warna-warni tulisannya..
tapi awas! cool blog ITU
bukan blog comel macam blog saya nie...hehe
cool blog itu ialah minuman..

 stall yang jual cool blog.comel kan??

]
pelbagai perisa ice blanded blog


perisa yang sangat special dari cool blog

yups..sejenis minuman..
yang mempunyai pelbagai prisa..
dan owner kedainya menggunakan nama cool blog..
so, sekiranya anda blogger dan mempunyai blog..
haruslahhhh...merasainya...hahahha (opsssstt...lawak jer..)
tapi rugi la kalau anda lepaskan peluang untuk merasainya..
sekarang nie dah rata-rata shopping mall ada cool blog nie..
konsep kedai yang kecil aje..
tak percaya??pergi cari sendiri stall cool blog nie..hehehe
dan tengok ada banyak sangat perisa ais blender ciptaan cool blog . 
ohhh dan satu yang special & saya suka ialah
mesin penutup air dia pun cool juga.. HAHA
terkebil-kebil daku & kaisara melihatnya..
jommm layan pic kaisara menikmati keenakan COOL BLOG








saya pilih choclate ice blanded blog..
sedappp...tp tak dapat share dengan kaisara..
satu itu hanya untuknya...kedekut ekkk
dekat papa pun dia tak nak kasi...


nota: next time kena beli untuk sorang satu..sebab super dupper sedapp..layan plak time panas-panas tengah hari gitu.....^_^

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. saya peminat tegar cool blog ni. chatime ke hape ke mmg tabley lawan. hehehe. saya suka minum yg perisa chocolate & oreo chocolate. pastu letak bubble tu. mmg sedap gilos!

    ReplyDelete
  2. series ice blended cool blog mmg sedap...=)

    ReplyDelete
  3. pernah nampak kedai ni tp dok pernoh gi lagi hehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^