//]]>

Design Baru

January 17, 2013

salam...

tahun baru, azam baru, semangat baru
design blog pun nak yang baru juga...hihi
apamacam?? okay tak my new design??
mesti ramai juga yang dah perasan my new design nie..kan
first time tukar design  blog nie
setalah hampir 3 tahun memunculkan diri dalam dunia bloging nie
opppsssttt..jangan salah faham ekk
dah lama wujudkan blog nie tp mula aktif sejak tahun lalu 2012
boleh consider saya nie new blogger la juga kan..kan
follower pun tak banyak

kalau nak harap saya yang design macam nie memang tak dapat la...huhu
xpandai sangat bab2 edit nie....
sikit-sikit boleh la...
awal bulan ari tu ada join satu segmen dari blog izza-sakura.blogspot.com
dapat hadiah edit blog & header...
so, inilah hasilnya
kalau nak tahu adik nie memang mengambil tempahan dalam mengedit blog
dan membuat header tau..
so, kalau ada hajat nak tukar or edit boleh la pm dekat adik nie..
memang tengah sibuk mengedit blog pun adik nie

jangan lupa singgah melawat & FOLLOW dia juga
klick sini IZZA SAKURA

nota: terima kasih banyak-banyak yang sudi singgah di sini..

You Might Also Like

8 pesanan ditinggalkan

  1. semoga makin bersemangat update blog :D
    morning

    ReplyDelete
  2. okeh..nmpk perubahan di situ..hehe...

    ReplyDelete
  3. wah dh bertukar wajah.. cantik lah.. biru my feberet kaler.. cantik blog awak

    ReplyDelete
  4. Comel..nieza baru buat segmen makeover blog ^^

    ReplyDelete
  5. cntikk! smple tp kmas sgt.. mst smngt bru nk blogging tu tgi kn hihi

    ReplyDelete
  6. thanks akak,hehe,akak dah 3 tahun ea blogging?lamanya,adik baru je beberapa bulan ,ada la dalm lebih. 10 ke 11 cm tu lah....

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^