//]]>

Domain Dot MY ada masalah ke?

January 28, 2013

salam...

sedang-sedang BW tadi terbaca
entry dr MsV masalah-domain-dot-my
mula-mula baca mmg tak faham
so gunakan google untuk cari kesahihan maklumat tersebut
yela..bimbang juga sebab saya juga pengguna
domain DOT my

rupa-rupanya mmg kecoh juga la..
bila hujung minggu yang lalu
semua domain Dot My yang berdaftar bawah Asiahost (macam saya nie..)
tak dapat nak access blog sendiri..
orang lain apatah lagi..
terus ke blog innanie
untuk baca maklumat seterusnya...
mmg sahih rupanya asiahost sedang 

"UPGRADE DNS domain. Ini semua untuk melajukan speed setiap blog akibat DNS yang semakin berat."

actually saya mmg tak perasan sangat masalah nie sebab jarang buka blog bila hujung minggu
so, pagi td bila buka macam tak da apa-apa yang berlaku.. dan masih musykil sikit sebab setakat pagi tadi semua blog dot my yang saya BW okay je..boleh ja buka..kenapa ekk??dah okay kot.ada sapa2 leh bg info tak??atau korang juga masih tak dapat view blog saya..
mood confius nie????



nota: harap ada yang sudi meniggalkam komen disini..(bermakana korang dapat view la blog saya kan..kan..)

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. cuba ke blog sy, boleh ke? dah confuse dh ni. www.misterzarif.my. mintak tolong ye? hehe

    ReplyDelete
  2. memang domain dot my bermasalah sekarang ni...tak tau bila la baik semula..better tukar ke blogspot sementara ni...kalau tak..memang takde visitor..ni nieza dapat terjah coz dah tukar DNS kat lappy sendiri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Nieyxzha..agaknya bila nak selesai ekk??

      Delete
  3. kit ayang guna wireless mmg takde masalah nak bukak blog dot my tp broadband mmg susah

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^