//]]>

perihal Nuffnang

January 28, 2013

salam...

nak buat juga entry tentang nuffnang saya..huhuhu
bukan apa sesekali bila tengok nuffnang menari-nari
memunculkan diri seharian di blog saya nie
kembang- kempis kejap hidung nie..
seronok la juga..
sebab ada banyak iklan yang ditayangkan
siap berklip-kelip lagi (jangan lupa cubit2 manja disitu tau...)
walaupun BE belum pernah memunculkan diri...

bagi yang tertanya- tanya apa itu nuffnang..

NUFFNANG adalah sebuah Syarikat Pengiklanan berasaskan blog dan pada masa yang sama ia juga merupakan sebuah Komuniti untuk blogger oleh blogger.Disamping membuat iklan melalui blog NUFFNANG juga menganjur dan menyokong pelbagai jenis aktiviti seperti tayangan wayang, seminar/bengkel kerja, parti dan lain-lain lagi.sumber : sini

kalau yang belum ada akaun nuffnang..korang boleh pergi ke tutorial nuffnang untuk daftar akaun nuffnang anda..belajar dari sana yer..
saya tak pandai nak buat tutorial...
selamat menjonkan diri anda bersama NUFFNANG..(*_*)


nota: kalau nak info tambahan rajin-rajin la search google...saya pun cari info di situ..sekian..








You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. Insyaallah satu hari nnt ada BE utk awak...done click2

    ReplyDelete
  2. In shaa Allah, satu hari nanti dapat lah tu. Blog Mieya pon dah lama tak dapat BE. Sabar je lah.

    ReplyDelete
  3. akan dtg pasti be akan muncul jgk..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^