//]]>

masalah domain DOT MY dah selesai

January 30, 2013

alhamdulillah...

masalah domain dot my dah selesai
baru kejap tadi dapat email dr pihak asiahost
berbunyi begini:

"Kepada pelanggan yang dihargai, domain anda telah kembali pulih.
kami akan pastikan bahawa perkara ini tidak akan berlaku lagi "

dapat juga komen dr teman blogger

"Dah boleh bukak blog dot my dah..dah settle dah ni..nieza try bukak blog ni thru fon..by nieyxzha

so, saya pun try juga buka melalui handfon...
yeaahhhh..berjaya di buka
so, untuk semua kawan-kawan
jangan segan silu untuk singgah di blog picisanku ini...

harap-harap masalah seperti ini takkan berlaku lagi..
terima kasih juga untuk pihak asiahost
yang sudi membalas tiket yang sy hantar semalam..
cuakkkkk juga bila kita leh buka blog tp orang lain tak dapat (baca sini )


nota: sabar itu kan separuh daripada iman...(*_*)


You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. ya masalah dah selesai tp rasanya MV x guna doamin ni lagi kot..sebab jejas CPUV/Be nuffnang

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..dah boleh terjah blog yg bermasalah sebelum ini

    ReplyDelete
  3. Akhirnya dapat juga baca blog dia.

    ReplyDelete
  4. Imah pun tak tukar2 domain pun lagi..hehe. still dgn blogspot. xtau bila nak tukar. hehe. cantik wajah baru blog =)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dah settle kan..tp nieza tak pakai servis asiahost dah pasni..

    ReplyDelete
  6. akhirnypa pulih juga ea...hehehe...

    ReplyDelete
  7. oh, dah kembali pulih seperti biasa.. hihi. bolehlah teruskan ye..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^