//]]>

Wait n' See

January 30, 2013

salam..

memandangkan domain dot my bermasalah
saya ambil inisiatif setakat hari nie la..
untuk wait n' see..
sebabnya yang pertama
saya nie mmg xpandai nak tukar balik setting ke blogspot balik... (hehe...)
dan yang keduanya
saya mmg xda masalah untuk menerjah
kawan-kawan yang pakai domain dot my nie..
tapi satu je yang saya tak pasti..
adakah korang pun ssh juga nak menerjah blogku ini...??

kalau nak di lihat pageview dari hari berlakunya
masalah domain nie
mmg ada perubahan yang sangat ketara..
cumanya bagi saya it's okay..
sebabnya pagaview saya masih meningkat
dari hari ke hari cuma tak sebanyak hari2 yang dulu la..
komen??hurmmm...ada juga tp xbanyak
mungkin sebab tak ramai yang dapat singgah disini

Dan pendapat saya la..
bukan semua orang nak tukar setting DNS kat komputer merekakan??
(xsemua pandai nak tukar setting tu...pun..betul x??
if, mereka mmg dah xpakai DOT MY..
mesti mereka xda sebab untuk tukar setting tu..
sebab mereka dah boleh buka blog masing-masing..

so, kalau ada yang tukar DNS setting tu bermakna
mereka mungkin pengguna domain dot my ..
yang berusaha untuk membuka blog masing-masing atau
mereka mmg sedang berusaha untuk mengikuti  blogger2 domain dot my nie la..
sama ada rakan mereka, follower mahupun sesaja nak baca entry2 yang lain..
(KALAU RASA NAK TERJAH BLOG YANG dot my SILALAH TUKAR dns SETTING TU..tq..HEHE)
ini cuma pendapat saya la..
harap sangat masalah domain nie akan selesai cepat..
dan rakan-rakan blogger yang lain dapat singgah di blog domain dot my
yang punya masalah ketika ini..
akan datang?? sapa tahu kan..
everyting will be okay soon....(wahhh speaking plak..huhuhu)

*nie pun nampak mcm nak okay sikit..

nota: nak menaip juga entry..even tak semua orang dapat baca..hahahaha..kalau yang dapat singgah tu..thank you very much..(*_*)

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. sy xtukar pun setting dns tu tp boleh je bukak blog yang domain dot my..dh tersedia setting kot komputer ni...

    ReplyDelete
  2. sama la..sy pun mungkin dah tersedia..tp rasanya nak ok dah masalah nie..^_^

    ReplyDelete
  3. rasanya bagi yg guna line bukan broadband takkan ada maslaah....MV tukar balik sebab UV mmg turun habis

    ReplyDelete
  4. tu la xpasti mmg xleh buka langsung ke tidak..harap2 cpt settle

    ReplyDelete
  5. Dah boleh bukak blog dot my dah..dah settle dah ni..nieza try bukak blog ni thru fon..dah boleh dah..nieza tak pakai dah dot my..pakai dot com pulak..www.nieyxzha.com

    ReplyDelete
  6. masalah dah settle sy pun dah dapat msj dr asiahost..tq asiahost..:)

    ReplyDelete
  7. semua mesti dh lega sbb dh selesai..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^