//]]>

PENGUMUMAN

January 11, 2013

SALAM..

pengumuman..pengumuman...
sila ambil perhatian....hehehe
pengumuman di petang hari...hehe
nak maklumkan aje..
insyaallah...saya akan anjurkan satu segmen khas untuk anda my readers..
sebagai tanda penghargaan dan terima kasih saya
kepada yang sudi singgah dan berkongsi pendapat serta memberikan
pandangan yang bernas...

korang rasa perlu tak segmen-segmen nie??
kalau pendapat saya la..
mmg perlu la juga..selain nak cuba ketengahkan blog kita
nak juga menambah rakan-rakan baru..
yang mana kadang-kadang terlepas pandang
untuk singgah di blog mereka..
dan hadiah yang diberikan juga sebagai tanda penghargaan pemilik blog
kepada pemenang yang sertai mereka..
so, lepas nie rajin-rajin lah singgah di sini...
insyaallah..kalau tak ade masalah
nantikan kemunculan segmen pertama dari saya ..

nota: nak buat segmen yang simple-simple aje...harap ada sambutan dari  readers & followers semua..klik COOL banyak2 yer..tanda sokongan korang..thanks untuk semua yer...:)


You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. huhu..tak sempat. dah tamat.

    cantik design baru.biru my peberet ;D
    tambah2 pic kaisara kt header ;D

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^