//]]>

Tuppaware Brands

January 03, 2013

salam...

ada masa sikit nak buat entry seperti tajuk di atas...
bagi kaum hawa nie mesti la dah tahu kan..kan..
apa tu tupperware Brands???
kalau dengar aje tajuk tu..
dah terbayang-bayang
tuppaware yang berwarna-warni...

actually nak cerita sikit la..
yang saya nie agak suka la juga dgn brands nie..
dan mula terjebak sejak setahun yang lalu...
nie pun kes tergoda dengan ajakan kawan
yang mmg giler dengan tuppaware...
banyak juga koleksi yang dia ada & kumpul..
siap simpan dalam almari lagi...(kes sayang nak guna...mahal ooo...)
saya punya??
sikit ja..xbanyak pun..
tapi macam ssh plak nak tinggalkan habbit nie..
bila keluar aje patern terbaru mesti rasa macam nak beli...
sebabnya...saya mmg suka dengan warna -warniNYa..(terpikat tau!)

antara koleksi saya






sumber pic: en.google (xsempat nak snap dekat rumah)


tapi bila masuk aje tahun 2013
kalau u'olls nak tahu la kan...
dah siap tanam azam lagi...
TAK NAK DAH TAMBAH KOLEKSI TUPPAWARE NIE..
dalam erti kata yang lain...
nak stopp sekejap dari membeli tuppaware..hehehe
(bunyi macam kelakar ja kan..siap masukkan juga dalam list azam 2013 lagi...hahaha)
bukan apa..rasanya 2012 dah banyak melabur untuk tuppaware tu aje..
rasanya tahun nie nak tukar arah sikit...
nak melabur dalam bank plak..hehehe...(kaisara pun dah makin membesar kan)

harap-harap lepas nie...
boleh la tahaan godaan dari melihat & membeli
tuppaware brand tu...
agak-agak leh tahan ke tak ekkk??


nota: korang macam mana??minat tak dengan tupperware Brands nie?? ada banyak ke koleksinya?




You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. suke sangat...byk dah koleksi sy hihi...geram tengok sbb kaler dia comei2...hihi

    ReplyDelete
  2. produk bgus harga pun bgus.. hihi tak pnh try beli lg hihi

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... akak tak pernah minat... kami bukan orang ada2.. hihi..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^