//]]>

header baruku

February 06, 2013

salam...

hari nie nampak lain..esok nampak lain plak...huhuhu..
jangan pelik atau hairan plak..
saya budak baru belajar...
apa yang lainnya??
psssstttt...meh nak bisik...
(header kat atas tu la...)
semalam dok search punya search..
tup tup jumpa satu tutorial nie..
cara buat header transparent...
try punya try...
terbekenan la plak...
seharian keja dok mengedit ajelah saya nie..

hari nie rasa macam nak tukar yang baru..
just simple tapi nampak menarik..
nak buat yang lebih gempaq..
tu tak pandai la lagi..hehe
apa komen korang??
ok tak my header tu??


nota: nak seribu daya, tak nak seribu dalih..(saya nie mmg suka belajar sesuatu yang baru...)



You Might Also Like

14 pesanan ditinggalkan

  1. wahhh..rajinnya tukar header yg baru :)

    ReplyDelete
  2. Okaylah...
    Baru belajar kan...
    AJ pun sama masih lagi belajar.....
    Tahap amatur lagi....
    Btw, pakai software apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasan juga your header dah lain..hehe..sy pakai photoscape je..

      Delete
  3. cantik juga..cuma tulisan yg biru tue tak berapa sesuai

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke?xsesuai..alamak nak kena tukaq la nanti..hehe..kna try n' try..

      Delete
  4. eh, pakai photoscape leh bt transparent cmni ker? wah, bagus ni.. ajar blh? saya dok cr gak tutorial cmni tp x jmpa pun..saya pun godek2 sendiri jer blog tu..

    ReplyDelete
  5. transparentkn di tempat lain then edit di photoscape..nanti saya kongsikan tutorial tu...:)

    ReplyDelete
  6. wassalam.. :)
    ok, cumaaa... kaler biru tu.. x brapa nmpk.. terangkan lah :)

    ReplyDelete
  7. cantik...sy xpandai wat header...yg sy tau printscreen je utk jd header blog sy...huhu =)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^