//]]>

Bloglist April Permatabiru

March 29, 2013

salam..

salam jumaat nan indah...
nak taip laju-laju khas buat readers Permatabiru
jom masuk bloglist april permatabiru

kelebihannya:
inn Shaa allah lebih mudah untuk PB blogwalking
memudahkan juga rakan-rakan lain nak singgah blog u'olls
dan paling utama rasanya bloglist nie akan lebih memudahkan
kawan-kawan dan saya sendiri untuk singgah dan melihat entry terbaru dari u'oll
dah tertera di bahagian sisi blog saya..
satu lagi kelebihannya bloglist juga penyumbang trafik untuk blog anda tau!

okay! meh sini taip laju-laju juga
drop link blog korong dekat komen entry nie..


nota: buat rakan-rakan yang dah sedia ada dlm bloglist saya tu jgn risau..saya still akan kekalkan di situ ( tak perlu tinggalkan link pun xpa *_*
**cuma nak terminate blog yang tak berupadate aje..(sorry sangat-sangat)

You Might Also Like

11 pesanan ditinggalkan

  1. nak nak nak jugak!!
    hehehehehe
    ni blog kita www.suriaqistina.blogspot.com
    semoga kita dpt ziarah2 selalu ye :)

    ReplyDelete
  2. nak...

    http://melliasyg.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. nak...
    http://coretangirlblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. nk2 :D

    http://miszfarahanis.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. nak jugak~

    http://www.nabeelstories.com/

    ReplyDelete
  6. terima kasih ...

    http://veesandii.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. terima kasih ...

    http://veesandii.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. nak jugak...

    http://haryatifaizal.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. tq semua dah masuk dlm bloglist april..kecuali haryati faizal sbb dah sedia ada dlm my bloglist

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^