//]]>

good morning sunday

March 17, 2013

morning..

hai..entry hujung minggu lagi..hihihi
keterujaan mengupdate entry via mobile
jgn marah yeer...
sunday morning...
duduk berdua ja dirumah...
with my baby booo....
en.Hubby bekerja...
aktiviti hari nie nk mengemas rumah, melipat baju & membasuh baju yang tak sempat nak abiskan semalam..
sebab kuar berjalan seharian sampai lenguh buku lali...adoiiii....

esk saya kongsikan sikit story ke mana kami kuar berjalan semalam
ada cerita lucu yang terjadi OMG....
malu gilerrr saya...
kelakar pun ada...

tapi ada aktiviti wajib nak buat ari nie iaitu MEMASAK
almaklum la kalau time hari bekerja just yang simple2 je masak
ari nie rasanya nk buat kuih minum petang
sebab en.HUbby dah borong ubi keledek yang agak banyak dekat pasar malam..
so, rasa macam nak buat "che mek molek" & "kuih keria"....
nyammmm...nyammm...
sedapnya pekena sekali dengan air teh o' panas...
terliurrrb ahhh....

nota: breakfas with bihun tom yam & bihun goreng...semuanya ttg makanan mmg xdapat la nk diet..hehe

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^