//]]>

my photobook pixajoy

March 18, 2013

salam...

saya dah dpt photobook
baru last week edit & send
sekarang dah sampai dekat tangan...
cepatkan service pixajoy

kalau entry sebelum nie saya ada bagitahu yang saya
ambik peluang bila pixajoy buat promosi
even tak tahu, tak pandai and tak pernah ada photobook
akhirnya tercapai gak impian nak memiliki photobook ini...
yeeaaahhhhh...

walaupun tak sehebat mana nak mengEDIT gambar
akhirnya siap juga photobook ini
mehhh tgk nak share sini rupa photobook saya
"MY baby kaisara"
memang khas untuk dia..hehehe..
xdala cantik sangat tapi
cukup lah untuk tempek gambar-gambar
kaisara masa kecil-kecil dahulu
untuk tatapan masa akan datang..hehehe
ohhh...ya, semuanya 20 mukasurat ja

komen saya:
" kalau tengok dari segi kertas dan kualiti gambar yang di print memang sangat ok, berbaloi la dengan harga promosi cuma RM10.semua gambar ada kat dalam tu..kalau ambik yang lagi mahal ofcozzz la kualiti gambar lagi ok kan..nampak macam sebuah buka cerita je..kalau ambik pakej yang boleh lamination mesti lagi tahan lama kualiti kertas tu..tapi cukup la klu nak try untuk memiliki photobook nie korang ambik pakej yang promosi ni.sangat berpuas ati..hehe"







 



nota: kalau rasa nak grab peluang memiliki photobook nie klik entry sini .

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. best jugak kan ada photobook nie.. simpan buat koleksi menggantikan album. hehe.. sebab album nie lelama dia rosak jugak gambarnya. Kaisara comel :)

    ReplyDelete
  2. Wahhhh... Comelnya..
    AJ nak buat dengan Mr.JR tapi dia tu kalau amik gambar suka buat muka pelik2..
    Hehheeh

    ReplyDelete
  3. ok gak kan? bley buat kenangan sok2

    ReplyDelete
  4. wah...dh dapat..bestnyer..kak fieda baru siap edit tak htr pun lgi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kejap je sampai..excited terlebih edit sikit2 je..sbb nak tgk hasilnya..hehe

      Delete

tinggalkan komen anda di sini ^O^