//]]>

sakit tekak

March 12, 2013

adoiiii...

sakitnya tekak nie
rasa macam gatal-gatal aje
nak demam ke nie??hurmmm
tetiba ja pagi tadi terasa cam sesuatu kat tekak nie
mula rasa macam nak sakit tekak
tapi..bila sampai ptg pun masih rasa sesuatu kat tekak nie
mmg sakit tekak la.. jawabnya

balik rumah nanti laju2 nak mencari ubat sakit tekak
rasanya baru last month saya mc sebab sakit tekak
kalau pergi check up lagi..
mesti doktor tu pelik ja..
sebab saya asyik sakit tekak aje kan..

mood: sangat tidak enak...rasa macam nak tido aje..

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. get well soon ya. kena rajin minum air dan makan ubat kalau sakit tekak. takut ade tonsil je. take care!

    ReplyDelete
  2. jangan makan, makanan yang berminyak dan pedas2 sangat ek... lepas tu cecepat makan ubat sebelum melarat...take care tau!

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^