//]]>

Simple giveaway by izza sakura

March 25, 2013

 

Tarikh bermula dari 25/3/2013 hingga 13/4/2013

berminat nak join??
klik banner di atas
banyak hadiah menarik menanti kita...hehehe

kena penuhi semua syarat yang di berikan untuk syarat ke dua tu

2.Nyatakan kelebihan blog anda,terangkan secara kreatif dan padat

"hello, tak pasti apa kelebihan yang ada mungkin nampak macam blog-blog biasa aje tapi saya dedikasikan blog nie khas untuk my baby boo..walaupun lately nie lebih banyak kisah saya sendiri..bukan senang nak tackle hati pembaca..kalau asyik cerita yang sama pun boring juga kan..so, saya selitkan sedikit renungan bersama, perkongsian, pengalaman dan yang pentingnya kisah kaisara cinta hati saya selain En.Hubby saya..dan saya rasa mungkin pembaca-pembaca dan kawan-kawan yang sudi singgah blog saya nie ja tahu apa kelebihan blog saya...selain yang saya nyatakan kat atas tu..sekian..terima kasih sudi baca.."agaknya itu je kot kelebihan blog saya..(sambil garu-garu kepala malu-malu..)

nota: jemput rakan-rakan join this GA memang hadiah yang awesome tau! done follow semua syarat yang di berikan *_*

You Might Also Like

11 pesanan ditinggalkan

  1. Dari GA yg sama..

    http://shidaqilasawa.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dari segmen yang sama. Good Luck :)
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. good luck dr GA yang sama..done magnum

    ReplyDelete
  4. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/simple-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. dari GA yg sama . done follow . jemput singgah :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Singgah berhajat

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. dari GA yg sama. salam perkenalan ..

    jemput singgah www.sayaeesya.bogspot.com

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^