//]]>

Teruja sekejap..

March 21, 2013

salam...

sedang mengedit dan mengupdate nuffnang
tetiba terperasan sesuatu...
agak terkejut juga..tak sampai 1jam dah nampak mencacak je graf nuffnang naik
dan saya cuba mencari apa yang menyebabkan perkara tersebut berlaku
rupa-rupanya mungkin sebab entry nie kot (rasa-rasa saya la)

agak teruja sekejap..hehe
bukan apa..
blog saya nie memang tak ramai yang singgah
hanya rakan-rakan follower dan yang sudi drop komen
pageview pun sehari kadang-kadang tak sampai 200++
terima kasih la pada yang sudi singgah sini..
untuk rakan-rakan yang baru
jemputlah follow saya
in shaa Allah saya akan follow balik..



nota: untuk korang yang pageview tinggi mungkin tak rasa apa-apa..tapi untuk saya kira okay la juga..ada yang sudi singgah...wakakakaka *_*

You Might Also Like

8 pesanan ditinggalkan

  1. tahniah!!

    alaaa saya pun camtu gak.. kalau uv lbh dr biasa, mesti akn teruja... sama je... :)

    ReplyDelete
  2. congrats... ^_^... tumpang gembira...x kisah berapa pun, janji kita gembira...

    ReplyDelete
  3. sama la ngan saya. jarang2 sgt pageview sampai 200. dpt sikit pun jadilah daripada xde kan. hehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah ye...perkembangan yg baik...

    ReplyDelete
  5. Samalah AJ pun.....
    Kadang sikit...
    UV kalau sampai 150 tu kira bonus..
    Hehhehhee..

    ReplyDelete
  6. Congrats
    Semoga jadi penguat semangat utk trus menulis

    ReplyDelete
  7. tahniah. bukan senang nak dapat trafik tinggi kan?

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^