//]]>

MonDay BluEss

April 08, 2013

salam

mood monday blues dah datang..
nak bangun mai keja pun liat..
malas giler..
kalau ada cuti rehat lagi..
memang sambung tido aje lah saya kat rumah
jadual seminggu padat sangat..
sampaikan masa untuk rest mmg xda...
warrrgghhhh...sedissss..

semalam baru sempat balik rumah sendiri..
weekend kat rumah parents saya
sebab ada kan himpunan adik beradik..hehe
walaupun ada sorang adik saya x balik..hihihi
( maaf ekk xsempat nak bgtahu faezz...my adik)

petang kemarin rushing terus balik jitra
mengemas apa yang patut..
simpan rumah, basuh baju dan
melipat baju..
selain mengemas barang untuk
my new chapter on my new job di IPOH
saya kan nak berhijrah dah next week..:'(
sedih nak tinggalkan JPN lebih terasa berbanding
keterujaan sebab dah ada kerja tetap..hmmm...
yeaaahhh..saya dah ada keja TETAP..sambil menjerit-jerit di dalam hati...(tetiba plak...hihihi)
tak perlu nak bersedih lagi dengan status kerja kontrak..hihihi


nota: nanti cerita lain next entry...banyak nak kongsi dengan "my dear blog"... 2 hari tak menulis rinduuuu giler..




You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^