//]]>

Rindu

April 11, 2013

morning...

rindu???rindu sapa ekk?
warghhhh....rindu komputer opis...
nk update blog...
sehari x update rasa macam bertahun plak..

walaupun saya bkn blogger famous yang banyak follower nk singgah baca...tp minat untuk berkongsi story tu mmg saya ada...
tak kisah lah klu tak banyak orang pun yang sudi singgah blog picisanku ini....(ayat sedihh...wakakaka)

satu lagi...rindu opisssku....
dah tak dapat la nk merasa suasana seperti opis lama saya.....
kawan-kawan?? harap mereka tak lupakan saya...
saya dah tak kepejabat lg..
jd surirumah kejap untuk 4 hari nie before mula lapor diri..

tak mau sedih2 dah...nk mulakan hidup baru dengan kerjaya baru..
harap lebih baik dari yang dlu...
kawan2 doakan saya juga erkkk...

nota: entry publish via mobile...hmmm..(bila lah nk dapat komputer sendiri nt...!)

You Might Also Like

11 pesanan ditinggalkan

  1. takpa2.. kje lain, dapatla kawan lain. hehe.. silap2 lagi best

    ReplyDelete
  2. takpe rehat dulu kat umah...amik mood dulu hihi

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ... mmg sedih bila x dapat post entry . lagi sedih bila x dpt reply comment ... keje tpt baru bermakna bertambah la kwn ...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ... mmg sedih bila x dpt post entry . lagi sedih bila x dapat reply comment ... keje baru , bertambah lah kawan ...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^