//]]>

monday bluess

May 27, 2013

salam..

saya ingat boleh kira
berapa banyak orang yang masih ber MONDAY BLUES
pagi nie kan...
almaklumlah cuti 3 hari..
termasuklah saya juga..
adoi nak bangun pagi td pun terasa malas yang teramat..
tp tanggungjawab menjalankan tugas
harus di laksanakan..
walaupun ketermalasan tu ada..hehehe

semalam excited ambik tiket balik ipoh awal..
last2 sampai lewat juga..
sabor je la..
selalu balik 3jam dah sampai..
tp semalam 6jam baru sampai..
dua kali ganda perjalanan oo..
tp rasanya bukan saya sorang ja yang alaminya..
semua yang pulang ke kampung halaman pun mesti merasainya..
jalan yang sesak & jem..
nasib bukan drive sendiri kalau tak
alamatnya..tertido dulu la daku ini...hihihi

masing2 mengambil kesempatan
wesak + cuti sekolah pulang ke kampung halaman kan..??
so, apa cerita percutian hujung minggu ada?
dapat attend banyak majlis perkahwinan tak??
alhamdulillah dapat juga saya merasa nasi kenduri...
sedapppp..kenduri kampung adik beradik sebelah husband..
tapi ada sad story juga..
nanti saya cerita next entry...:'(


nota: jemput singgah cubit2 en.nuffnang saya yer...hehe :



You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. hehehehe..sama jugaklah ngan saya. monday blues sungguh setelah bercuti2. huhu

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^