//]]>

JalaN-Jalan CamEron Higlands 2013- Part 1

September 13, 2013

salam..

nie cerita last month punya holiday...
ya..ampun..maaf la cerita agak nak basi la juga..hahaha
xsempat nak buat entry..
macam panjang pula jalan ceritanya..
just nak kongsi sedikit kenangan 
percutian ke Camaeron Higlands 2013
untuk tatapan masa hadapan..

tempat pertama kitaorang singgah
di LAVENDER GARDEN...
Kalau ikutkan ingatan saya..
last jejak cameron 2011 xda lagi lavender garden nie...
entry lama di sini & sini 
gigih je saya panjat bukit tu..punya la cantik bunga-bunga yang ada di situ..
almaklum la..berjalan tak ingat dunia 
penat giler panjat bukit bukau la juga kawasan tu
(daku kan dah preggy women 5 month tau)













tengok cantik kan..
maaf la tuan punya camera xberapa profesional..
gambar pun cam litang pukang je
nama ja lavender gaden
ada juga bunga-bunga yang lain kat sini..
tp the best ada satu kedai barangan lavender untuk hiasa dalam rumah
serius cantik lavender yang di awet...tp xsempat plak nak snap pic di situ..
anak-anak dah kacau habis barang dalam tu..hihi
geram sgt kot!

nie baru first tempat yang kitaorang jejak..
boleh pick starwberry juga atas tu..
tp sy beli yang dah siap bungkus..
sebab baby dalam perut nie dah meronta-ronta nak makan..hehe
habis dua bungkus strawberry kat dalam tu aje...

mehh tgk sini gambar kat bahagian atas plak
dalam lavender gaden tu







haaa....cantikan saya cakap..
korang kalau tak pernah sampai lagi Lavender garden nie 
nanti naik cameron gi la singgah
xrugi kot! tiket berharga RM5 je Dewasa
kanak-kanak bawah 2 tahun FREE (macam kaisara dan syafik)

nie baru satu tempat je 
ada beberapa tempat lagi yang saya singgah
macam dekat roses Valey & cactus point..
korang, next entry ekk..nt penat plak mata
tgk picture yang banyak hehe

korang last ekkk
Tuan Tanah Nak inTerpREm...hehehe







***sorry cakap je  sikit sekali panjang berjela la plak..hehe


nota: hari merdeka ari tu pun kitaorang naik cameron juga sambung ke tempat yang tak sempat nak melawat masa first pergi...









You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. dah lama tak menjejakkan kaki ke cameron highlands...

    ReplyDelete
  2. nape la saya x sampai sana lagi ... waaaa

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^