Cuti2 langkawi 2013-part 1

October 25, 2013

salam...

nak share dengan you'lllss
percutian yang tak di rancang..hehe
boleh panggil percutian ke ekk??
boleh la  kut walaupun cuma 2 hari 1 malam..
Langkawi Island 
dapat juga jejak with en.hubby

niat asal saya ke sana lebih kepada nak rehatkan diri aje
coz keadaan diriku yang makin sarat..
almaklumlah dah masuk awal 7 bulan..
baby pun semakin aktif
tp bila sampai sna lain plak jadinya..
berjalan tak henti 
xingat duniooo...
balik je dr langkawi terus demam...
yang tak tahannya..demam sebab asyik kna hujan je..
dekat utara sekarang kan musim hujan...

nasib baik my baby boo 
demam manja2 je..
suam2 kuku aje..
Daku ini yang berlebihan..pagi raya menempek atas tilam aje..
sebab sakit badan
( firasatku lebih merasai demam akibat makan gulai rebung...
psssttt dah lama pantang makan rebung since bersalin kaisara.
balik je kg. nenek sebelah ayah hantar..terus makan tp seketul je pun...azabbnya...rasa macam taubatttt xnak makan dah!!!)

korang pernah rasa xmacam saya rasa nie??
demam time pregnant mmg menyakitkan....sob..sob..sobbb..

okay..back to the isssue yang sebetulnya
percutian ke langkawi...
mmg tetiba je bgn pagi..
okay abg cuti ari nie..(mls nak p keja la tu!)
jom p jalan2..mama nak p mn?

wahhh...syiokkkk ooo bila en.hubby tanya mcm tu
okay, mama nak p langkawi...hehe

en.hubby: ok kalau nak p bersiap cepat kejutkan kaisara...
kna sampai sna before tgh ari...abg nak balik ari...

seee...
en.hubby mmg xsuka ke langkawi
nak ajakkkk mmg ssh la..dah bertahun-tahun kami berkawan..
mmg langkawi bukan destinasi pilihannya..
wALaupun selepas kami berkahwin...

nie kira kali ke dua saya ke sana..
tu pun dlu pergi sebab kursus dengan kawan-kawan..
duduk dekat aje pun di perlis....
tp alhamdulillah kali nie dapat juga pergi dengan yang tersayangggggg...hahahaha

actually, kitaorg tak balik ari pun..
bermalam juga di sana
dengan baju yang tak seberapa...
sebab rasa rugi plak sewa kereta setengah hari...baik ambik sehari kan..kan
(yesss..berjaya juga pujuk bermalam disana)

thankkkkssss en.hubby lapppp you ^_^

pssstt: kalau korang perasan..kebanyakan percutian kitaorg mmg main terjah je..xda perancangan pun..sebab kalau merancang aje mst xmenjadi..mcm trip nak ke thailand awal tahun ari tu..last2 xsampai juga...insyallah next year kot...hihihi

atas ferry..ontheway ke langkawi..(gigih nak begambar juga..hahaha)


nota: next entry baru ada gambar ye..baru mukadimah tempek sekeping aje.....harap setia membaca next entry dari saya...hehehe

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. bila lah dapat pegi langkawi. dekat2 dah tapi skali pon x pernah pi lagiii ^_6

    ReplyDelete
  2. kdng2 yg tak dirancang tue... yg best. argh .. tak dpt pergi.. huhuhhh

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^