//]]>

Dah Oktober

October 04, 2013

salam...

diam tak diam dah masuk bulan oktober ocay!
macam tak percaya pun ada
lebih kurang 3 bln aje lg nak abis dah tahun 2013
cepat aje rasa masa berlalu

alhamdulillah 
saya dah selesai exam typing & exam dgn JPA
untuk sah jawatan
almaklum la staf baru
dalam perkhidmatan awam..
sedia untuk berkhidmat gitu..hehehe
tp keputusannya lambat lagi
hope tak perlu la nak repeat paper..huhuhu
tak sanggup plak..

actually letih la juga..
sebab ambik exam 2 hari berturut-turut 
di tempat yang berbeza plak tu..
satu di HQ selayang
dan satu lagi di ipoh..
pegi then patah balik

tapi yang bestnya sbb en.hubby sudi temankan saya
sepanjang ambik exam tu..
thanks papa...sudi tunggu 2 jam jugaa tu..

nextweek dah nak dekat hari raya haji kan..
korang ada buat apa-apa persiapan tak?


nota: sempat grab 2 pasang bj raya untuk kaisara di sogo hari gi exam typing tu hehehe....sambil menyelam minum air..

You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. salam jumaat.. cepat masa berlalu.. semoga berjaya dalam exam tu.. wah.. sempat lagi shopping di sogo.. :D

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya Farah! hehe..imah raya haji ni balik kelantan sbb bapa mertua nak buat kenduri korban.

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.. *eh.. heheh

    ReplyDelete
  4. untung nyer anak dara dpt baju raya haji...

    ReplyDelete
  5. In shaa Allah bley lulus...
    tak buat persiapan apa pun... cuma dok pikir nak masak pe kikiki

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^