//]]>

Exam Typing

September 30, 2013

salam...

dah hujung bulan pun hari nie..
esok dah masuk bulan baru...
cepat je rasa masa berlalu kan..
rasa bedebar-debar la plak..
sebab saya bakal ambik exam typing esok....
ESOK tu...
first time nak ambik exam nie...
almaklum la baru je jadi staf tetap GOv..
ofcoz la kena ambik exam
untuk sah jawatan..




so, untuk korang-korang yang ada pengalaman 
meh la syer sedikit tips..
atau petua yang korang ada...
sharing is caring kan...hehehe
plzzzzzzzzzzzzz


-saya ada la minta beberapa tips dari kawan-kawan..
yela..walaupun saya nie cuma kerani
setakat sekarang typing nie bukan bidang saya pun...
xda pun nak keja2 menaip surat
coz saya punya tugas lebih kepada khidmat pelanggan
tp xde la maksna sy xpandai menaip langsung...
sebab dah lama punya hobi berchating..hahaha
so, rasanya kelajuan menaip insyallah xda masalah..
kawan-kawan doakan saya ya....


nota: tambah nervous nak masuk exam bawa si kecil dalam perut nie...oh..my baby plessss pray for your mom...(kalau boleh xnak repeat paper for next year...hehe)


You Might Also Like

11 pesanan ditinggalkan

  1. xde pengalaman... cuma bole doakan kejayaan & lulus dgn cemerlang, amin...

    ReplyDelete
  2. insha Allah rezeki anak ... good luck !

    ReplyDelete
  3. dulu saya exam typing masa tue baru kenal komputer & masa tue preggy..yg penting...ikut arahan..jangan kelam kabut...buat jer mcm kita menaip kat blog..yg penting setting dia betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. dgr2 kwn ckp gitu la..anggap cam menaip biasa aje..tq MsV

      Delete
  4. alahai... gud luck yer, baby tentu doakan ibunya... akak bab menaip ni hancus, macam ayam patuk jagung sebijik sebijik tp laju sebab akak dah hafal n biasa....

    ReplyDelete
  5. good luck ye! buat yg terbaik...apapun exam tu mang wajib amik tuk sah jawatan kan..selalunya jarang org gagal...semuanya lulus.

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^