//]]>

Tudung Bawal plain Butterfly

November 14, 2013

salam...


hari nie nak buat entry tentang tudung plak..
tetiba..motipp??hahaha
sebab saya baru je beli on9
kalau korang nak tahu saya nie boleh la nak kategorikan kaki shopping on9...
tp xdala sampai terlalu tabsub..hehe
asyik nak membeli aje kan..

actually beli on9 nie ada baik dan buruknya..
next entry kita kupas isu beli on9 ekk..
sekarang nak cerita bab tudung bawal dulu..
untuk korang yang tak tahu saya nie mmg peminat tudung bawal aidijuma
tapi jenis yang simple 2 aje
xdala nak membeli yang bercorak bagai..
lebih minat dengan bawal plain...

alkisahnya..tetiba terjatuh hati plak dengan
bawal yang warnanya latopppss-letoppps habis..
meriahhh baq haqq...huhuhu
dah jatuh hati sekali tengok aje..
terus oder..
nak plak friends2 dalam FB aje yang meniaganya...

selalu yang biasa dengar bawal plain kangaroo
la yang femous kan..
tapi kali nie yang terbaru jenama butterfly/ rania..
serius cakap mmg sedap dipakai..xterlalu lembut dan jahitan tepi juga kemas..
harganya..takyah cakap la..mmg murah giler..
rasanya macam dah bertimbun-timbun bawal plain kat umah saya..hehe
harap en.hubby tak marah..:)

nie je antara yang sempat rembat..
colour meriah2 gitu...






oppssss...soryyy tuan tanah nak tempek muka kejap
dengan tudung baru..hehehe
tgkkkkkk...di bawahhhhhh....





psssttt: saya mmg penggemar bawal....tudung awning mmg xsesuai dengan bentuk muka saya..like  mak cik..mak cik dah rupanya nt...hehehe
ada 2-3 je koleksi awning...kalau Fareeda??hehe teringin juga nak try..tp xmampu kot...hihihi





nota: to bawal aidijuma...sorry nak berpaling tadah kejap aje...apa2 pun bawal AJ tetap dihatiku...hehehe...

You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. kalau tudung awning setakat ni hanya berminat dengan tudung fareeda jer... tapi samalah tak banyak koleksi pun, sehelai je pun rasanya... ekekekee....

    ReplyDelete
  2. comei...berisi sket dah pipi tu ye...

    ReplyDelete
  3. bawal memang syok pakai. tp maless gusuk. kehkeh

    ReplyDelete
  4. Sya pun suka tdung bawal sbb x pndai nk bergaya dgn tdung ala2 hana tajima tu.. :)

    ReplyDelete
  5. kt mne ade jual online tudung rania tu

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^