//]]>

Jom Blogwalking aktifkan blog

February 10, 2014

salam..

mohon maaf kalau my blog xberapa nak cantik
dalam usaha penambahbaikan..
steress dengan masalah sidebar..
terpaksa edit semula..
tp kena take time la nak cantikkan balik blogku ni..hehe
semua dah macam tak tersusun...


walaubagaimanapun..
nak teruskan hasrat mengaktifkan blogku ini
esk genap 44hari tempoh berpantang..
blog pun tumpang sekaki berpantang
sebab tu pageview jatuh merudum hahaha
jom-jom..blogwalking kembali..
moga ada kawan2 yang sudi singgah di sini..^_^


mohon tinggalkan link blog anda boleh saya singgah-singgah
melawat blog korang....
jangan malu jangan segan tau...


nota: need new header kot...sebab permata hatiku dah bertambah..hehe

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. singgah..dah ada kot..
    http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini jalan2....happy blogwalking...

    ReplyDelete
  3. Wah.. Dh nk hbis... Sy ada separuh hari lagi...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^