//]]>

AKU BLOGGER BARU 2014

March 05, 2014



Aku Blogger Baru 2014 - Top Blog MY

salam..

dah lama ternanti2 segmen yang macam gini
jom meriahkan segmen nie
"AKU BLOGGER BARU 2014"
BY hasrulhassan
nak join klik banner di atas okay!

kenapa saya join??
untuk mencari kenalan baru, menambah kenalan & berramah mesra dgn rakan blogger yang lain...mencari juga kenalan lama yang terhilang sekejap sejak saya bertukar domain..hehehe
baru 2 tahun berjinak2 dalam blog..masih..kategori baru la juga..sbb belum ramai kawan dan masih belajar cara membuat blog dengan lebih mantap..huhuhu

siapa saya??
saya seorg ibu, isteri dan pekerja yang berdedikasi..cewahhh..angkat bakul plak..hehehe
saya pematabiru yang suka menulis blog bila punya masa lapang..
entry saya lebih kepada personal life, ttg anak2 saya dan info2 semasa..
saya suka memasak tau..kdg2 saya selitkan juga resepi mudah untuk di kongsi..bersama...

jangan segan silu..jemputlah singgah ke teratak PERMATABIRU ^_^


nota: salam perkenalan buat semua....thank you blogger HH sediakan segmen ini..


You Might Also Like

14 pesanan ditinggalkan

  1. As-Salam. Terima kasih kerana sudi join segmen saya ni.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen semoga berjaya...

    Salam ziarah dari bunda..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dear,

    Saya pun join juga :) Selamat bersegmen n all the best ya...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum :)
    moga bertambah kenalan selepas ini:)

    ReplyDelete
  5. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Selamat bersegmen semoga berjaya

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...selamat berkenalan di alam maya.. Bro HH memang selalu mengambil berat blogger2 baru..terbaekk..Semoga blog ini berjaya mendapat tempat di hati pembaca. InsyaAllah

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum. . Zara singgah blogwalking pserta segmen HH.. zara xsempat join.. sob..sob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal singgah2 sini selalu..:)

      Delete
  8. assalamualaikum PB...mama dtg n singgah dr blog hasrul hasan...;)

    ReplyDelete
  9. blogwalking sini,done follow =)
    blogger baru..ayielifememory.blogspot.com

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^