//]]>

Bangun Lambat

April 28, 2014

salam..

morning...morning...
bangun lambat OMG!...
sapa tak pernah bangun lambat cer angkat tangan???(haa..tipu..!)
kalau tak lambat bangun nak ke sekolah..mst lambat bangun nak gie kerja..
semalam punya cerita...terlambat TIDO
makanya pagi nie terlewat bangun...

kelam kabut BAG HANG!huhuhu
terkezuttt MAK...!tgk2 dah terang benderang..
bangun , mandi-mandi dengan kelajuan masimum
sambil tempek2 bedak secalit..
terus gerakkk ke opis...

tetiba......
baru je start Engine kereta..
dezupppp lampu minyak menyala...
warggghhhhh...dah la lambat minyak lak xda..
kalau lewat bangun gi nie la jawabnya..
macam2 nak kna settlekan dlu..

sebab tu PB lagi suka isi minyak
full untuk seminggu bekerja..
topup duit dalam beg duit untuk seminggu..
jadi bila duit habis xpayah nak kna gie..bank selalu..

steress tau..
bila en.hubby berjauhan..
selalu dia yang tolong buatkan..
sob..sob..sob..:'(

**minggu nie keja 3 hari je..ada cuti am + sambung cuti nak balik kampung....yeaaahhh..HARUM MANIS menanti..TQ..en.hubby dah oder untuk saya...^__^


nota: baru  6 minggu xbalik kampung a.k.a my sweet home dah rasa macam setahun tak balik...hahahaha

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. tentu penah kan bangun lambat...kekadang terlajak subuh.... tapi jaranglah... akk pon semua benda harap hasben, kalau dia takde, pengsan...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg xmenang tangan nak uruskan semua kan

      Delete
  2. pernah masa zaman sekolah la hihi..suda bekerja nie rasanya tak pernah lagi kot sebaba memang dah set jam dah awal2..lya pun kja 3 hari je hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila tido lambat jam bunyi pun dh tak dgr..hurmm

      Delete
  3. awok pulak pagi ni Mem start berkursus di Putrajaya.... nasib baik semalam Mem awok dah siapkan baju anak2... kalo tak mesti kelam kabut... tapi besok ni kompem kelam kabut... kalo tak siap baju dengan beg sekolah deme awal2.... eerrrmmm.. tetiba rindu Isteri...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kursus??kna uruskan sendiri la anak2..

      Delete
  4. Kita dh 3 bulan tak balik kg... Huhu..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^