//]]>

The Liebster awards: Saya Di "Tag" by Truly Love

May 09, 2014

salam..
jumaat



berjalan-jalan BW kawan-kawan..
sekali terbaca blog Truly love nie..
ambikkk kau kena tag..
haruslah menjawab pertanyaannya..
soalan santai-santai je pun..

the liebster award nie mmg best juga
 boleh mengenali rakan blogger lebih rapat tau..
jom saya nak menjawab soalan yang diajukannya

1. Ceritakan secara ringkas perihal diri anda
saya seorang ibu, ada dua orang anak (sepasang) alhamdulillah...isteri kepada en.suami nunn di kedah..seorang yang punya kerjaya di perak

2.  Negeri kelahiran asal 
kedah

3. Warna kegemaran
Biru

4. Tempat yang anda ingin lawati?
genting higland sebab tak pernah sampai lagi huhuhu

5.  Cita-cita anda? 
nak jadi suri rumah sepenuh masa..suatu hari nanti..sebab sekarang tgh bertungku lumus mengstabilkan ekonomi keluarga..^___^

6. Siapa inspirasi dalam hidup anda 
inspirasi...ermm..my family ofcoz arwah mak & my daddy..

7. Ceritakan pandangan secara jujur tentang blog ini.
suka dengan blog truly love..dah lama kot mengikuti blog nie..
banyak info-info dan maklumat semasa..pokoknya best ler singgah sini tak rugi membaca...^_*

8.  Harapan anda terhadap blog ini. 
harapan semoga akk maria akan teruskan berblogging, berkongsi info yang berguna dan bermanfaat..(teringin nak tgk baby akk maria yg baru...hehehe harapan juga nie...^_^)

9. Perasaan anda pabila datang ke blog ini. 
suka, teruja, happy jer..:)

10. Harapan dan impian anda dalam dunia blogger.
harapan dlm berbloging nie..nak menghasilkan entry yang mampu menarik pembaca, selain menulis sesedap sesuka hati dan rasa..bagi saya blog inilah lukisan diary hidup saya..dan matlamat utama masa buat blog adalah untuk mengenang kembali kisah anak-anak saya..alhamdulillah masih ada kisah mereka untuk dicoretkan di sini..

ok..tu je jawapan tulus ikhlas dr PermataBiru
nak mencari mangsa seterusnya
^
^
^
^
^
^

taraaaa 
SAYA TAG ANDA


(KHAS UNTUK YANG SELALU MENYINGGAH MY BLOG...HEHE)
jangan marah ekk..just to know how are you...???
feel free to answer my question..
(kalau dah jawab boleh kongsikan link di sini ekk senang nak terjah)

nie soalan saya:

1. cerita ringkas tentang anda
2. sebab berblogging?
3. pekerja anda?
4. asal dan tempat tinggal sekarang?
5. tempat menarik yang pernah di lawati
6. opss umur anda?
7. warna kegemaran?
8. komen anda tentang blog ini?
9. apa yang  menarik minat untuk singgah ke blog ini
10. penambahbaikan blog ini, cadangkan..


so, harap2 mereka-mereka di atas sudi menjawabnya..santai-santai, suka-suka..
saya dah menjawab persoalan dr blog truly Love
anda pula..silakan..^___*


nota: tetiba panjang berjela pula entry nie...jgn lupa komen naaa..:)




You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. eh...naka akk ke tu? heee....

    lama dah tak gi gneting highland...

    ReplyDelete
  2. Thanks jawab.. Sesaja je org kenakan kita... Kita tag org pula.. Seronok2 dpt juga input... Hehe

    ReplyDelete
  3. dah siap.
    saya baru bca tadi kat blog kak maria.hihi

    dpt eratkan hubungan sesama blogger kan :)

    ReplyDelete
  4. Saya orang kedah jugakkk.. Kawen dgn orang perak.. Ehe org tanya pun nak bgatu jugak

    ReplyDelete
  5. Ros dah jawab :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/05/the-liebster-awards-by-permata-biru.html

    ReplyDelete
  6. heheee..
    miza baru perasan miza kena tag,
    nanti miza jawab :DDD
    makaseh akak ^_^

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^