//]]>

WESAK DAY

May 13, 2014

ASSALAMUALAIKUM..


cuti di hari selasa..
tetiba nak lompat tinggi-tinggi
syokkk oo..
keja sehari cuti plak sehari
esk keja lgi..hahaha
tp...

yang tak bestnya cuti2 hanya di rumah aje..
melepak tengok tv..
en.husband keja macam biasa je..
tu yang malas nak ambik cuti direct..
tak nak ggu en.hubby
yang tgh semangat nak keja full untuk bulan mei..
nmpk sgt sblom2 nie mmg tak pernah full pun..hehe

korang mcm mana??
apa plan ari nie?
lepak-lepak rumah juga ke macam PB


nota: kalau dapat rileks2 main big bubble lgi kan best...^_^

You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. samalah..kat umah je sebab en.suami keje..

    ReplyDelete
  2. hye..Syira dtg dr segmen Nak Url Blog oleh Mia Liana :)
    jom singgah rumah pink Syira ^_^ insyaAllah tak rugi ..hehe

    ReplyDelete
  3. Dok kat umah je PB... tk kemana... layan anak2...

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti :)

    Singgah dari Blog kak Mia..jemput singgah ke blog
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  5. BW dari segmen kakMia. Follow sini :)

    ReplyDelete
  6. Ros cuti wesak semalam, dapat keluar ngan husband :) kebetulan husband dapat cuti sebelum kem nak berpindah.. selalunya payah benar nak dapat cuti...

    ReplyDelete
  7. walopon awok komen entri ni hari Rabu... tapi still nak ucap happy holiday...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... dpt rehat2 sikit kan... :D

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^