//]]>

Aktiviti HUJUNG MINGGU

August 10, 2014

selamat petang...

ehh dah nak malam la...hujung minggu sy berlalu begitu saja..meskinpun di bulan syawal nie..xda kunjungan rumah terbuka pun..walaupun jiran sblah dh jemput pagi tadi...Maaf sangat tak dapat penuhi jemputan...anak kecik xsihat..lagipun without en.hubby mcm ssh je nk control ke duanya..dengan nk menjamu selera lagi kann..ohh jiran hope kamu tak tersalah anggap..

actually hati saya tak keruan..lama- lama skali mood sayu nie mmg datang..teringankan en.suami...yang jauh di mata..xsabar tunggu kamu papa..

minggu nie penuhkan aktiviti mengemas rumah je..barang2 yang pindah ritu bru nk buka kotak sebab pindah dekat nk puasa ari tu mood mengemas tak berapa nk ada..hehe now rasa macam dah ok sikit my home sweet home...

nota: rumah kemas dan selesa hati pun senang..."abaikan rasa gundah gulana tu"..o_O

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. sakitnya kalau berjauhan dgn suami..tabik dgn tb tabah

    ReplyDelete
  2. semoga semunya dipermudahkan untuk PB

    ReplyDelete
  3. Berjauhan utk kbaikan.. dlm mencari rezeki.. insyallah.. adalah ganjaranya..
    moga dgn mbuat kerja2 rmh dpt myenangkan hati drp gundah gulana

    ReplyDelete
  4. hopefully anak dah recover dah sekarang..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^