//]]>

Cerita Raya saya

August 07, 2014

salam..



mood nak kongsi cerita raya baru sampai..persiapan ala kadar je...xde pun buat rumah terbuka tahun nie..lebih kepada rumah tertutup acara bersama keluarga aje..hehehe..memandangkan balik beraya rumah mentua dahulu..so, mood raya tak berapa nak meria gah..gah..hahaha jgn mara ye en.suami..

actually, PB lagi suka beraya di KG PB..hehehe..walaupun MAK PB dah tiada..alhamdulillah kemeriah raya di kampung sendiri masih happy..tahun nie adik beradik PB semua sepakat raya rumah mentua dahulu..so, meriahnya raya PB masa raya kedua la..bila semua balik ke rumah ayah PB..yahooo...raya..raya. semua dah atur planning BBQ bersama Keluarga raya malam raya ke dua.

siapa tukang masaknya dah siap di aturkan..PB macam selalu sediakan Ayam BBQ dan nasi goreng cina..menu BBQ kami..ayam BBQ 3 ekor, ikan bakar siakap & jenahak, nasi goreng cina, lontong, sosej bakar, sotong bakar, nugget, kentang, pencuci mulut krim karemel dan buah-buahan. alhamdulillah rezeki kami sekeluarga..dapat berkumpul ramai-ramai dan makan besar bersama..hehehe

jom cuci mata tengan gambar raya PB bersama keluarga..actually tema royal blue tetapi memandangkan raya ke dua..baju melayu dah tak di pakai..semuanya tinggal tshirt sahaja..hehe..jadi la dr tak de kenagan di pagi raya kan..si anak-anak kecil la yang paling seronok ada ramai kawan nak main.

inilah keluarga saya..semua adaa...^_^

banyak kali ambil nie je hasilnya si kecil sibuk pandang ke lain...hmm

nie la kaisara vs syafik..sepupu dia..hehe

bersama kakak dan adik saya..:)



anak2 sedara, ayah dan adik saya..ramainya anak2 kecil tau..hehe


nie adik saya..lagi besar dari saya...


buah hati pengarang jangtung saya..kaisara & kaliff


adik kaliff sibuk dengan duit rayanya sahaja..asyik bawa masuk mulut aje..


tah raya ke berapa tak pasti baju raya sudah hilang huhuhu..selpie anak beranak..^_^

tuan tanah mmg suka selfpie jgn marah haaa...-__-


nota: ini je hasil raya yang nak di kongsikan...selamat hari raya maaf zahir dan batin...kosong-kosong tau...lalalalala






You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. merhnya raya pb..jnji dpt kumpul ramai2 best kan

    ReplyDelete
  2. selamat h ari raya PB :) meriah juga tu berkumpul aidk beradik kan :)

    ReplyDelete
  3. memang seronok kalau dapat kumpul ramai-ramai :D

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^