//]]>

Spagheti homemade

November 25, 2014





Mood rajin yahooo...
Boleh la en.hubby rasa air tgn bininya...hihi
begini aje rupanya..
spagheti homemade..
ada saja bahan yang tak cukup..lalallaa
janji sedapp..hahaha


itu komen en.hubby la..
makan siap bertambah
fuhhh..tekak omputih juga en.hubby saya nie






actually mudah je nak buat spagheti nie kan
campak2 je jadi lah...
dan bahan paling asasnya
opcosss la..sos PREGO, ayam kisar & spagheti




kali nie saya guna
"MEE LIDI"
yang saya bawak balik dari kampung
"makcik" saya bagi..
sebab dia belik sekotak u'ooullss..
banyak giler...sebabnya kat utara mmg xda jual "mee LIDI" nie..
nie bukan spagheti yang beli kat supermarket tu tau..
org pahang tahu la kot "mee LIDI" tu apa..??




haa..kat bawah tu lah mee LIDI yang PB maksudkan..
sapa pernah tgk??angkat tgn..hihi
Meh PB tunjuk ..
maybe ada yang 1st time dengar perkataan @ makanan 
" Mee Lidi" ni..
actually Mee lidi ni rupa dia ala2 spagethi macam tu..
tapi sedikit lembut dr spagethi la







You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. Assalam PB,
    sha ada jumpa mee ni kat tesco
    tapi tak penah beli
    nak kena beli la pulop he3

    ReplyDelete
  2. mmg sedap mee lidi.. kat teranung mmg banyak la jual ni.. memebsar dgn mee lidi dari kecik

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^