//]]>

kAISARA dEMAN

January 29, 2015

SALAM...

morning..
semalam berjaga tengah malam
sebab kaisara mula balik demamnya..
risau sangat tak tahu nak cakap macam mana..
sebenarnya last week dia dah demam..

dah ambik ubat dan bg makan..
hujung minggu yang lalu..
macam dah ok..badan pun sejuk balik..
nie tiba-tiba panas balik..
nakk pula en.suami tiada disisi
risau juga kalau jadi apa-apa pada anak..

saya memang macam nie..
demam sikit pun risau bagai nak rakk..
yela anak2 demam..kita tak tahu macam mana kan..
tup-tup kalau suhu sampai 39 takut juga
panas melampau ke apa kan..
setiap masa saya check suhu kaisara
semalam pun suhu paling tinggi saya check 38.5 :(
panas sgt badannya..

tapi kaisara sibuk juga nak ke sekolah..
dah pujuk-pujuk suruh duduk rumah je..
dia tak nak juga..
pagi td lepas je sy bersiap..
dia pun jaga cakap dah sihat..
ye..badan mmg dah kurang panas ..
tak macam semalam..
so, terpaksa bagi juga dia ke sekolah..

saya dah siap pesan pada cikgu dan kakak ipar..
kalau dia tak larat suruh balik rumah..
excitednya kaisara nak ke sekolah..
demam pun berkeras nak pergi juga...sabar je la...-_-





nota: Moga-moga anak saya cepat sihat...Mama & Papa sayang kakak & adik...^_^


You Might Also Like

8 pesanan ditinggalkan

  1. Assalam PB,
    Moga kaisara cepat sembuh yer sayang AMIN

    ReplyDelete
  2. tinggi suhu dia tu... harap2 dia dah sihat lah sekarang nih...

    ReplyDelete
  3. singgah sini..

    rajin ye kaisara..sakit pun still nak pergi sekolah.

    ReplyDelete
  4. kesiannya..skarang mmg musim org demam..moga cpt sembuh ye

    ReplyDelete
  5. ala kesian..now dah baik ke belum..kaisara ikut perangai acik Siti masa kekecik ni.demam pun gagah n p sekolah he he he

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^