//]]>

Nasi Arab Homemade

February 04, 2015

salam..


morning..
tema bulan nie masak-memasak..
so, PB nk update resepi,tips dan menu yang lazat2 dan mudah2..
untuk u'oulss try..


jomm cekidautttt...

first menu...
nasi arab homemade
kenapa homemade??
ofcozz la sebab air tgn sendiri hehehe
mudah sangat nak buat u'oullss..


my sister beli yang dah siap rempah + beras basmathi..hehe
just add tomato,timun,daun ketumbar, cili & ayam...
mudah kan..



siyess cakap..
sedapp macam makan dekat kedai nasi arab gituuu...hihi
jgn lupa try tau..

Tp sorry PB lupa nak snap pic
kotak nasi arab tu...utk u'oulls cari..
tp rasanya dekat pasaraya macam tesco, mydin..
insyallah dah ada..



nasi arab kabsah





haaa..ini makanannya..^_^





chicken wing...lalalal




atcually ayam tu kami buat sekor..potong 4


nota: ayam tu we'ouulls bakar dalam pemanggang ajaib je..sbb hujan hahaha tp sedapp tetap sedapp




You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. Sedapnya.. nasi arab tue kalau makan nasi saja sedap x??

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap lah.. nasi arab tue kalau makan nasi saja sedap x?

    ReplyDelete
  3. Salam singgah pagi sis...sedapnya nasi arab...Diana tak pernah lagi cuba masak nasi arab ni...

    ReplyDelete
  4. X pernah try lagi nasi arab. huhu

    ReplyDelete
  5. nasi arab kah..saya suka lauk kambing!

    ReplyDelete
  6. yumm..nmpk myelerakan.. xpnh cuba buat lagi nasi2 camni..aritu nk cuba buat beriani pon cancel..tkut x jadi.. hehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^