BLOGWALKING HERE

April 06, 2015

salam..


selamat pagi isnin..
not in mood??
ehh tak la ofcozz mood segar bugar..
first day keja after weekend kan..hehe
no monday blues okay..:)

sekarang kalau pegi kedai
mata mmg akan tgk dlu nilai dalam RESIT
terutama yang ada kenakan CAS GST..
makananan di kedai makan pun ada juga GST..
Mainan anak RM5 rgt Pun ada GST
Topup, Mineral, Keropok...semua GST

sabor je la..
DUIT SYILIN makin BERGUNA sekarang kekeke
untuk bayar GST....:) 
PEACE


**rasa macam dh lama tak BLOGWALKING
jom kita singgah menyinggah
FOLLOW mengFOLLOW
yang sudi dan Rajin jemput tinggalkan LINK di komen dekat bawah..
NT PB update link kita jenjalan ramai-ramai..

**Insyallah ada free Gift tuk yang bertuah...ikhlas dr Tuan Tanah


nota : dah lama tak buat GIVEAWAY rasanya...jemput Tinggalkan Link..plss ^_^

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Assalam PB,
    kaaaaaaaaaaannn
    iols sekarang ni dalam fasa mengupui segala resit yang ada GST
    niat nak buat carta analis GST mingguan ku gitew he3
    jom sesama BW :)

    ReplyDelete
  2. Sana sini masih org bckap ttg gst. Itulah, Skrg setiap Sen tu berharga Sgt kan.. I'd setiap kali dpt resit mmg simpan nak tgk dah berapa byk lebihan belanja berbanding sebelum ni..

    ReplyDelete
  3. Owh.. nk tinggalkan link.. sweetlittlemom.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. a ah kan..lps ni duit syiling x perlu masuk tabung lg..kena simpan khas utk byr gst

    **akit hati**

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^