//]]>

kesibukan

April 22, 2015

morning...

dah sarapan ke blom??
rindunya nak menulis di sini..
kekangan waktu so sad..

yup kalau orang sibuk berbloging..kita pun nak juga..
tapi entry kejap ada kejap tiada..
follower pun nak singgah tak nak singgah je kan..
sedihnya...T_T

yup...mmg silap sendiri April yang busy..
too busy...
after pindah rumah...
beban kerja yang bertambah..
dah lama tak story dalam nie kan..
maaf ye...
kesibukan yang tidak dapat di elakkan...hehe

kalau rajin sangat 
entry seminggu direct ada..
itulah AKU..hihihi

jangan serikk pulang singgah ke blog PB..
insyallah nak berikan pengisan ilmu story..
pendapat tips yang berguna untuk u'oullsss..
walapun blog PB bak rojak
pendek kata macam-macam ada...
jgn pening sudah ^_^

** next entry saya turum lagi ke PENANG last week..jalan2 hujung minggu...nt kita story ehh..oppsss sory next entry WW# lupa ari nie hari rabu...kehkehkeh..


nota: benci tauu asyik beri harapan palsu...! sekian TQ

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^