//]]>

RAMADHAN 6

June 23, 2015

SALAM...


selamat petang...
sedar ke tidak nie?
dah 6 hari kita semua berpuasa kan..
wahhh cepatnya masa meninggalkan kita..

apa perancangan hari raya korang?
dah siap ke? baju raya..kuih raya..duit raya...heeeeheee
kalau dulu zaman kanak-kanak paling best kan..
sekarang ?? bagi PB best juga
sebab anak2 tengah seronok melalui fasa ini..
mestilah kita pun tumpang seronok kan..
tengok anak2 membesar

weekend nie..pb dah nak mula menyoping baju raya...haaa
boleh gitu?siap menyoping lagi..
tapi tak delah sampai ribu riban...
persiapan biasa-biasa aje..
yang penting baju baru untuk comel-comel saya kaisara & kaliff
kaisara kan dah pandai cakap
ada request nak "KASUT TINGGI" PULA...hehehe

baru je beli kasut baru..
nak kasut lagi..sabor je la..kaisara nie mmg suka beli kasut..^_^
kalau bab kuih raya..
hmm kurang excited lagi
sebab nak beli siap je..hihi


nota: selamat berbuka semua...^_^

You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. Assalam PB<
    samalaaaaaaa
    iols pun nak start ukur sopin kompleks weekend ni he3

    ReplyDelete
  2. saya rancang recycle baju raya tahun lepas je.. hehe..
    salam ramadhan..
    singgah blogwalking sini pelan-pelan dari geng #BloggerUtara...

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan.. singgah kenal #blogger utara

    ReplyDelete
  4. kaisara sama mcm anak dara MV nak kasut tinggi

    ReplyDelete
  5. ehehehek.. CT datang ni dah posa keberapa eh =P

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadhan.. Selamat bershopping ye..
    Sha dah settle sebelum puasa lagi.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. baju2 raya dah siap seblm puasa
    skrg ni gigih buat kuih raya pulak hahaha
    salam kenal dr el penang

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^