//]]>

Menu First Ramadhan

June 19, 2015

Salam..


Semalam adalah puasa pertama kita
So mmg berazam nk masak sendiri la kononnya..hihi
Berjaya masak je la 
Kuihnya beli la juga..
Mana nak sempat kn nk adun2
Buat kuih lagi hihi


Masak menu pun ringkas2 aje....
Ari nie tengah berpikir2 lagi nak makan apa ye...

Menunya nk simple n ringkas aje..
Korang berbuka makan apa semalam..
Kongsi la resepi ringkas2...u'ooulss




taraaa...
tu menu saya first ramadhan..
simple masakan sendiri je
udang Goreng kunyit + Sup cendawan + air asam Tomato + Ikan goreng/Ikan kering
wahh meriah juga 
juadah saya kan...hehe
dalam tak sedar banyak la pula...



nota : hari nie nak masak menu apa pula ye...???

You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. Salam singgah sabtu sis...selamat menunaikan ibadat puasa...

    wahh....memang meriah menu berbuka puasa sis ni...

    ReplyDelete
  2. Assalam PB,
    samala
    tahun ni azam nak kurangkan bazar ramadhan gitew :)
    seminggu sekali sajork gantung periuk he3

    psstt: weols sekarang ni dalam usaha nak unite utara bloggers. nak join dak?? our 1st attempt nak buat ghathering berbuka posa. kalo nak join pm iols no tepon naaa. iols takkan publish dlm blog iols hokeyh :) lets unite

    ReplyDelete
  3. Wah, meriahnya menu tu... Zumal singgah dari bloggerutara :)

    ReplyDelete
  4. kitorang pun ringkas jugak menu2nya.. semua beli.. nasi pun beli
    tp berpada.. x join yg menbazir2 tu..

    ReplyDelete
  5. dah lupa menu 1st ramadan el masak ape hahaha
    tp ari ni nak masak udang petai..ketiaw goreng..sosej gulung ngan cucur ikan bilis..hahaha byk giler

    ReplyDelete
  6. dah lupa menu 1st ramadan el masak ape hahaha
    tp ari ni nak masak udang petai..ketiaw goreng..sosej gulung ngan cucur ikan bilis..hahaha byk giler

    ReplyDelete
  7. walaupun ringkas, ianya menyelerakan kalau kena dengan nasi panas2.. tahun ni beli jugak, layankan anak yang berpuasa..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^