//]]>

OHSEMM COFFEE

September 21, 2015

Salam...

MCM DH JADI SATU FENOMENA..
MINUMAN LAIN DARI YANG LAIN...HIHI
korang perasan x?
air gelas besar kat bawah nie..


>
>
>
>
>
>







kalau sebelum nie..
banyak perasa COFFEEyang selalu PB jumpa..
tapi kali nie 
haa ada juga perisa lain selain COFFEE
sesuai la untuk PB dan anak2 yang baru nak try
sebab PB tak suka minum COFFEE....heeee
dan perisa yang menjadi kegemaran kaisara  Strawbery & coklat
yang lain2 belum mencuba lagi hehehe

sapa dah pernah try angkat tangan..(okay x nampak pun hahaha)
kebetulan ada gerai baru buka berdekatan rumah PB
setiap kali lalu..kaisara memang akan request
nak air gelas besar mama...^_^

rasanya setiap gerai yang jual air nie
ada macam2 nama kedai
gerai dekat rumah PB nie namanya
 OHSEMM COFFEE..

nie link FB OHSEMM COFFEE
UNTUK yang berada berdekatan bolehlah singgah dan cuba
khas untuk warga PERAK
terutamanya kawasan Batu Gajah...rumah saya dekat situ jeeee...
boleh minum satu family hehehe
sebab gelasnya besar..RM4 sahaja


nota: rasa nak promote sebab sedapp dan berbaloi untuk di beli ^_^



You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. ooo jauh jg la kalau dari penang nak ke bt.gajah..tp kalau nak singgah boleh lerr

    ReplyDelete
  2. banyak dh org jual jual air gini kan! tp rara jugak x pernah merasa.hehehe

    ReplyDelete
  3. Sekarang nie musim kopi.. Macam-macam jenama dan trademark..
    Tapi satu pun sha belum sempat nak cuba..
    Dekat tmpt sha xde nampak lagi..

    ReplyDelete
  4. cofee mmg awesome
    iols mmg peminat coffee tegar haha

    ReplyDelete
  5. makin banyak dah orang2 jual air cenggini..
    dah viral.. dari 1 tempat ke another mesti ada..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^