TUDUNG SI COMEL.COM

January 07, 2016

salam..

hari nie PB nak kongsikan
untuk anda-anda di luar sana 
yang nak dapatkan tudung-tudung yang comel-comel
untuk si kecil anda

yesss..untuk kanak-kanak perempuan ye...
laki-laki tak boleh pakai hehehehe
hanya di hujung jari sahaja..
tak perlu susah-susah nak nak cari di kedai
dari satu kedai ke satu kedai...
gunakankan ONLINE SHOP sahaja..
senang mudah dan jimat masa ^_^

klik link di bawah yer




ohh yaa... laman nie bukan sahaja menjual tudung
ada juga koleksi lain-lain seperti 
JUBAH, TELEKUNG, TUDUNG SEKOLAH 
khas untuk si comel ^_-


Jubah Sweet Amalia 02
cantik kan jubah ni



Telekung Rania - TR01
telekung pun ada


tunggu apa lagi..
jom dapatkan untuk si manja anda
BERMACAM-MACAM KOLEKSI 
DAN design yang menarik untuk di pilih


MAKLUMAT LANJUT : 

Alamat:
TudungSiComel.com
SBZ Prima Enterprise
(SA0174596-K)

Wan`s Central Bus Terminal,
PJU 10/3A,
Damansara Damai,
47830 Petaling Jaya,
Selangor

Waktu Operasi:
Isnin - Jumaat
10 pagi - 6 petang 

Email:
admin@tudungsicomel.com

Telefon:
03-21060501


nota : kalau PB mmg suka shopping ONLINE...banyak kelebihannya kn



You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. Shopping online Sekarang lebih mudah dan menjimatkan

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^