//]]>

LAGU PILIHAN : GEGAR VAGANZA 3 MINGGU KE EMPAT

October 31, 2016


SELAMAT PETANG

Deman Gegar Vaganza dah 3 minggu
hangat di perkatakan..
PB ambik kesempatan nak update untuk u'oulss

mana yang sempat je lah Pb Kongsikan hehe

untuk minggu ke-4 semua peserta akan berduet dengan peserta dari GV1 dan GV2..
 temanya pula
Duet Berganza! 

wahhhh tema ni best jugak sebab kita boleh saksikan
mampukah peserta bersaing dari segi vokal dengan bekas peserta GV musim lalu..

jom kita tengok lagu² untuk konsert ke-4 nanti..
minggu hadapan 06 November 2016

Azharina & Haleeda | Doa Buat Kekasih (Khatijah Ibrahim & Ramli Sarip)

Siti Sarah & Rahmad | Bunga Angkasa (Terra Rossa)

Zarul & Farahdhiya | Lelaki Ini (Anuar Zain)

Gmie Screen & Nizam Laksamana | Pada Syurga Di Wajahmu (Lefthanded)

Nora & Ayai | Terlanjur Cinta (Rossa & Pasha)

Ameng & Siti Nordiana | Nilai Cinta (Saloma & Ahmad Daud)

Intan Sarafina & Fazli Zainal | Aku Yang Tersakiti (Judika)

Zur Eda & Mamat | Rindu Bayangan (Carefree)

Shidi Data & Ezlynn | Lamunan Terhenti (Aris Ariwatan)

Elly Mazlein & Acong | Jangan Menangis Sayang (Safura & Oney)

ALL THE BEST UNTUK SEMUA !!!



nota: macam biasa pilihan PB Elly Mazlin tak sabar nak tengok lagu favorite juga nihhh hehe



You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^