MOOD RAJIN

November 04, 2016

Selamat malam...

Hi all..
sibuknya minggu nie sampai x sempat nk up- date blog
Dekat-dekat hujung tahun nie
Masing2 nak close akaun kan
Itu yang aku terjebak sekali
Sibuk sampai x sempat nak panggung walaupun bos tak da minggu nie.hahaha

Bukan hal kerja yang aku nk story malam ni
Tapi pasal mood!!!
Mood aku nak update blog tengah-tengah malam gini heee

Aku nie banyak buat benda or kerja ikut mood..
klu xde mood pandang pun idok huhuhu
Mungkin sebab dah masuk november

So,mood aku bulan nie sangat baik
Mood kerajinan gamaknnya..
Serba serbi tengah rajin nie

Mood nk jaga kulit mai dah..
Mood nak update blog selalu..
Mood nak mengemas rumah..
Mood nak makan ubat kurus..kekonon steress sebab baju makin ketat -_-
Kalau tak kurus juga tahu la...hahha

Haaa tengok...sebab tu aku kata mood aku tengah baik bulan november nie

So, NOVEMBER PLEASE BE NICE TO ME !!! ^_^ 




NOTE : GUDNITE ^_-



You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. hihihi perempuan kalau ada mood mmg semua kerja jalan.. tp bila dtg malasnya, nauzubillah, husna rasa mcm nak dok terbaring je tidor.. hahahaha..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^