TOYSDIRECT.MY: MAINAN BERBENTUK PEMBELAJARAN UNTUK KANAK-KANAK

October 18, 2016


salam 1 malaysia

haii!!..hari nie PB nak citer kat u'oulss semua
new website yang PB baru tahu dan mmg bagus untuk di kongsikan
kot-kot ada yang berminat
nak dpatkan mainan untuk si comel anda heee

biasalah blog mummy-mummy like PB nie
sekali sekala bershopping online untuk anak-anak juga

TOYSDIRECT.MY

Toysdirect ini ditubuhkan pada tahun 2014 . 
Fokus utama mereka adalah pada alat permainan dan pendidikan,bahan Montessori dan buku. Toysdirect adalah peruncit yang menjual mainan pada harga borong kerana mereka ingin mencari lebih ramai kanak-kanak yang bermain alat permainan untuk pendidikan pada harga yang berpatutan.

Di Toysdirect.my terdapat pelbagai permainan pendidikan, antaranya Books, Flash Card, Puzzle, Building Block, Logical Thinking Game, Art and Imagination dan lain-lain lagi.. Permainan pendidikan kanak-kanak ini merupakan alat untuk mereka explore dan belajar sesuatu dan ianya juga memainkan peranan penting dalam perkembangan minda, pendidikan dan emosi kanak-kanak. Permainan pendidikan ini boleh dijadikan alat untuk mencabar dan merangsang minda kanak-kanak untuk mencari dan mencipta alasan...

mungkin ramai yang dah tahu tentang kewujudan
website toysdirect nie.
PB je kot yang baru tahu
dalam dok godek-godek website ni terjumpa la juga yang terbekenan dihati
tapi sebelum nak membeli u'oulss kena la sign up dlu then log in
 dlu macam kat bawah nie..see my name here...hihi




macam-macam mainan ada untuk anak-anak anda
bukan setakat mainan sahaja  tapi mainan dalam bentuk pembelajaran
yang mampu merangsang minda si comel anda..

 2 BARANG YANG MENARIK MINAT PB UNTUK PILIH DI WEBSITE TOYSDIRECT.MY


1. FISHER PRICE LITTLE PEOPLE PLAY DOUG SET- untuk sicomel Kaisara











HARGA RM39 SAHAJA..
MURAH KAN?
PB memang dah biasa beli play dough untuk kaisara
sesuai dengan umur kaisara yang 5 Tahun
untuk membentuk play dough menjadi bentuk2 yang dia inginkan
dengan adanya alat-alat tambahan untuk membentuk play dough mesti lagi mudah kan
membantu mengasah daya kreativiti si manja anda ^_^


2. 3D FISHING GAMES -  PB pilih untuk kaliff







HARGA : RM33.00.
sesuai kan dengan  dengan umur kaliff yang baru 2 tahun 10 bulan
PB memang suka ajar dia main mainan begini uji kesabaran juga
nak tangkap ikan tu hihi

insyallah next year dah nak masuk sekolah
jadi  PB nak bagi dia explore mainan yang perlu
menggunakan tangan dan mata..^_^




BAGAIMANA CARA UNTUK MEMBELI?

u'oulss ikut jer cara untuk membeli di bawah nie
senang & mudah sahaja



Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari :

Laman web :
http://www.toysdirect.my

FB :
https://www.facebook.com/toysdirectmy

NOTA: tergodek-godek dan jatuh hati nak miliki mainan yang mampu merangsang minta sicomel PB ...hihi



You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^